February 28, 2012
 • Re:-Kedves Kekes Darinka!

  lillapontjpg:

  mylifeisthebest02:

  Csak az volt a szar, hogy nem kuldtem ra a “kutyaimat”.. lehetseges, hogy kulonc vagyok, es egy szar, hogy nem mondom a szemebe.. Csak az volt a szar, hogy egyik naprol a masikra a ‘megbizhatsz bennem’ bol.. ‘te nem is vagy a baratom’ lett.. nemtudom.. nem ertettem.. nem szanalmas.. csak felelotlen.. nyilvan ez szerelem.. amit ‘en nem erthetek’.. nyilvan masokkal inteztetem el.. ok megkerdeztek mi a tre, en elmondtam.. tovabbiakban  DIREKT  nem szoltam semmit.. mert nem akartam a balhet..

  DE HA EGYSZERUEN NEM MONDTAD A SZEMEMBE, HOGY NEM AKARSZ VELEM BARÁTKOZNI, NEM MONDTAD MEG, HOGY MIERT.. AKKOR MIERT VAROD EL, HOGY ODAMENJEK?

  Kihuztam magam a mai napbol.. direkt.. Mert ha aztmondod, hogy RAD MINDIG SZAMITHATOK.. STB. es akkor ilyet latok, hogy neked csak a baratod az, aki megert? Nem ertettem.. egyetlen egy anonod voltam en, ami ala irtad, hogy en vagyok.. a tobbit nevvel irtam, ha irtam..

  Darinka, meseltel par dolgot.. lehet, hogy mar nem vagy.. ‘vele’ joban, de akkor sem ertettem.. hogy ot is szeretted?.. nem Tumblitéma.. tény.. de akkor is.. Bele vagyok betegedve, hogy nem tudom megerteni ezt a hirtelen valtozast.. NEM ERTEM… NEM NEM NEM..://// A picsaba mar… hogy mindig en vagyok a szar.. lehet, hogy szaalmas vagyok.. de nem en kezdtem ezt allitani.. hogy ‘elbujtam a vilag elol’, hogy ‘szanalmas a blogom, az eletem’.. minden.. minden minden szar.. es erre meg te is rapakoltal..:/ Nem tudom felfogni..

  es nem kell erre reagalni, ha nem akarsz.. csak ha elolvastad.. kerlek, kerlek, kerlek..adj nekem valami fele ‘azért volt ez mert…’ valaszt.. mert nagyon faj..:/ kerlek

  NEM IS KÍVÁNHATNÉK ENNÉL TÖBBET

  ne szomizz Darinka, szerintem rendbe jöhet még ez a Barátság!

 • Notes For This Post:

  Reblogged via lillapontpng: mutáns sügér